Při objednávce nad 1200 Kč získáte dopravu zdarma po celé České republice!

Jak bojovat proti podzimní depresi?

Nedostatek energie, sychravé počasí, únava, špatná nálada? Pod podzimními depresemi se u většiny lidí projevuje špatná nálada a podrážděnost. Přinášíme několik tipů, jak s námi období překonat.

Konopné semínko jako doplněk stravy je mimořádný tím, že obsahuje vysoký obsah vitaminů, proteinů, prospěšných sterolů a dalších důležitých látek pro lidský organismus. Ceněné je i jako přírodní antidepresivum. Konopné semínko Carun loupané je vyrobeno z vybraných odrůd, které neobsahují psychoaktivní látku THC. Semínko je loupáno velice šetrně, aby se uchovaly veškeré hodnotné živiny. Je možné ho přidávat prakticky do všech jídel při vaření i pečení a je také chutnou přísadou do studených pokrmů, protože se vyznačuje příjemnou oříškovou chutí. Při tepelném zpracování se však snižují výživové hodnoty semínka.

Konopné lístky a mladý květ Cannabis Sativa na uklidnění

Konopné lístky se využívají tisíce let k přípravě odvarů, nálevů, tinktur, homeopatik, parních lázní, avšak nejčastěji se používají k přípravě čaje, který je znám svými vysoce preventivními a uklidňujícími vlastnostmi na lidský organismus. Mají všestranné použití a pozitivně působí jak na kůži, tak vnitřně na imunitu. Napomáhají při léčbě migrén, nespavosti, astmatických potíží a problémech dýchacího ústrojí. Lístky Carun jsou ručně sbírány za úplňku a následně se suší podle dochované tradice místních obyvatel.

Domácí konopná koupel proti stresu

Tělový a pleťový konopný olej s extraktem z celých rostlin konopí lze přidat do koupele i na uklidňující masáže. Obsahuje protizánětlivé cannabinoidy. Olej má všestranné využití v péči o problematickou a zdravou pokožku, pro uvolňující a relaxační masáž obličeje a celého těla, vhodný také na kožní onemocnění a veškeré bolesti pohybového aparátu, stres a deprese.

Přejeme hodně úspěchů v boji proti splínu.